H Αννα Κορακάκη απαντά για τη συμμετοχή της στο «Survivor»

Σε δημόσια τοποθέτηση μέσω του λογαριασμού της στο Facebook υποχρεώθηκε η ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Αννα Κορακάκη, μετά τις διαστάσεις που πήρε η φημολογία περί συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor ΙΙ.

Είχε προηγηθεί σειρά δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία η πρωταθλήτρια ήταν σε προχωρημένες επαφές με στελέχη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, προκείμενου να «κλείσει» η συμμετοχή

της στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς εκπομπής.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Αννα Κορακάκη μιλά για «θύελλα αναπαραγωγής του θέματος, χωρίς προηγούμενο», ενώ διαψεύδει σχετικό άρθρο του «Ελεύθερου Τύπου» (από το οποίο ξεκίνησε η αναπαραγωγή της «είδησης») στο οποίο γινόταν λόγος για συνάντησή της με τη διευθύντρια προγράμματος του καναλιού στην Αθήνα -παρουσία του προπονητή της- καθώς και για πρόταση να συμμετάσχει στο ρεάλιτι επιβίωσης που υποτίθεται ότι εξέταζε σοβαρά.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά, όχι μόνο τη συμμετοχή μου σε αυτό, αλλά και το ότι μου έχει γίνει καν πρόταση. Ποτέ μέχρι σήμερα, έμμεσα ή άμεσα, επίσημα ή ανεπίσημα, δεν μου έγινε πρόταση επ’ αυτού, από κανένα. Φυσικά, όλο αυτό αναπαράγεται αδιάκοπα, χωρίς κανείς να σκεφτεί να διασταυρώσει αυτή την είδηση με την άμεσα εμπλεκόμενη· εμένα», τονίζει η ολυμπιονίκης της σκοποβολής και κλείνει το θέμα ξεκαθαρίζοντας ότι «όσο είμαι εν ενεργεία αθλήτρια, κάνοντας πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, δε θα με δείτε ποτέ στο συγκεκριμένο ή αντίστοιχο παιχνίδι επιβίωσης».

The post H Αννα Κορακάκη απαντά για τη συμμετοχή της στο «Survivor» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα