Aνδρας κρατά ομήρους στο Παρίσι

Ενας άνδρας κρατούσε ομήρους τρεις ανθρώπους στην περιοχή Rue des Petites Ecuries, στο 10ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας -στις εγκαταστάσεις του καταστήματος με είδη κομπιούτερ, Mixicom-, έγινε γνωστό από τη γαλλική αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης. Το ένα άτομο είναι μια έγκυος.

Τοπικά μέσα ανέφεραν ότι ο δράστης ισχυριζόταν πως έχει στην κατοχή του χειροβομβίδα και πιστόλι, ενώ απαίτησε να μιλήσει με την πρεσβεία του Ιράν, προκειμένου να παραδοθεί στις γαλλικές Αρχές ένα έγγραφο. Δεν υπήρχαν περισσότερες λεπτομέρειες για την ηλικία ή την εθνικότητα του δράστη.

#prised'otages

rue des Petites Ecuries. #chasse à l'homme depuis 1h rue Gabriel Laumain, relayée par l'arrivée des ambulances en cas d'issue sanglante… Pourvu que non ! pic.twitter.com/9BvKk7fuMr

— Constance Colonna-Cesari (@LeLocuteur) June 12, 2018

Οπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στον διαπραγματευτή της Αστυνομίας, υπάρχει ένας τραυματίας από την ομηρία, ενώ δήλωσε ότι υπήρχε απέξω και ένοπλος συνεργός του, ο οποίος τον κάλυπτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες γαλλικών Μέσων Ενημέρωσης, οι δύο από τους ομήρους ήταν καλά στην υγεία τους, ενώ η γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα – προφανώς λόγω της εγκυμοσύνης της. Ενας τέταρτος όμηρος κατάφερε να διαφύγει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι -σε πρώτο, αρχικό στάδιο- το περιστατικό δεν φαινόταν να σχετίζεται με τρομοκρατία.

BREAKING: Hostages taken in Paris, France – number unknown at this time. pic.twitter.com/dSzwKanxCu

— Breaking News Global (@BreakingNAlerts) June 12, 2018

Στο σημείο είχαν σπεύσει πάνοπλες ειδικές δυνάμεις οι οποίες είχαν πάρει θέση και ανέμεναν σήμα προκειμένου να δράσουν, αν δεν απέδιδαν οι προσπάθειες του ειδικού διαπραγματευτή της Αστυνομίας.

#prisedotage #paris10 pic.twitter.com/WJ2AxRLOpj

Roland (@roland_loubront) June 12, 2018

Ολοι οι γύρω δρόμοι είχαν αποκλειστεί από την Αστυνομία.

Here is the location of the hostage taking in the 10th Arrondissement of Paris, france. (Photo: @francebleu) pic.twitter.com/DFJ8CPfTCI

— BreakingNNow (@BreakingNNow) June 12, 2018

The post Aνδρας κρατά ομήρους στο Παρίσι appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα