Ζίβκοβιτς για το ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: «Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

14:16 27/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα κι αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος του Βορρά για να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το βράδυ της Πέμπτης (20:30) στην Τούμπα το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία και να πάρει την πρόκριση στον

τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα κι έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι με τους Βούλγαρους.

“Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα και στην επίθεση, να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή και να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιου. Αν τα κάνουμε όλα αυτά, είμαι αισιόδοξος ότι θα προκριθούμε αύριο”, ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το ότι και πέρυσι χρειάστηκε να κάνει ανατροπή ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί στην Ευρώπη, απάντησε:

“Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα από πέρυσι. Πρέπει να παρουσιαστούμε με τον τρόπο που θέλουμε. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα”.

“Κάναμε κακό συνολικά ματς. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να έχουμε έναν άλλο εαυτό. Ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξουμε και από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να προκριθούμε”, πρόσθεσε.

Για τη Λέφσκι τόνισε: “Ξέρουμε ακριβώς τον τρόπο παιχνιδιού της Λέφσκι. Το ξέραμε και στο πρώτο ματς, αλλά έγιναν κάποια λάθη. Πρέπει δώσουμε το 200% για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση”.

Για το τι τους είπε ο Λουτσέσκου στα αποδυτήρια και αν τους τόνωσε ψυχολογικά, απάντησε: “Δεν είναι σωστό να βγαίνουν προς τα έξω το τι λέμε στα αποδυτήρια. Ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα και θέλουμε να δείξουμε ότι όλα αυτά έπιασαν τόπο”.

Για το ότι ο ίδιος είναι παίκτης… Ευρώπης, ανέφερε: “Κάθε παίκτης είναι σημαντικός, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πράγματα για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση”.

Για το φετινό χτίσιμο του ΠΑΟΚ, δήλωσε: “Θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα, παιχνίδι το παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε φυσικά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε το αυριανό παιχνίδι”.

To άρθρο Ζίβκοβιτς για το ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: «Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα