Υποσχέσεις, Μπέλα Mάρθα και όλες οι σημαντικές ταινίες στο Cinobo

15:23 2/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Το Cinobo κλείνει τη χρονιά με σημαντικές ταινίες και πρεμιέρες. Love stories, σειρές που καθηλώνουν και προτάσεις για κάθε γούστο.

Τέσσερις αποκλειστικές πρεμιέρες ανεβαίνουν τον Δεκέμβριο στην πλατφόρμα:

Το αντισυμβατικό δράμα σχολικής αίθουσας Στο Γραφείο Καθηγητών του Ιλκέρ Τσατάκ που ήδη ξεχώρισε στις

ελληνικές αίθουσες.

Η ηλιόλουστη δραμεντί Η Τραβιάτα, τα Αδέρφια μου κι Εγώ του Γιοχάν Μανκά, και το προκλητικό και cult

Πίγκι της Καρλότα Περέδα, καθώς και Οι Γάμοι της Τήλου του Παναγιώτη Ευαγγελίδη, το ντοκιμαντέρ-κειμήλιο για την ιστορία των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων στη χώρα μας.

Μαζί με αυτά, ξεχωρίζουν τα δύο κλασικά του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Crash και Γυμνό Γεύμα, το αριστούργημα Άσε το Κακό να Μπει του Τόμας Άλφρεντσον, ο προ-Barbie έρωτας του Ράιαν Γκόσλινγκ με κούκλα στο Ο Λαρς και η Κούκλα του, του Κρεγκ Γκιλέσπι, η feelgood ιστορία δύο σεφ στο αγαπημένο του κοινού Μπέλα Μάρθα της Σάντρα Νέτελμπεκ, και το ήδη θρυλικό Μαζί, Ποτέ! του Φατίχ Ακίν.

Υποσχέσεις (Promises)
Τομά Κρουιτόφ
Ιζαμπέλ Ιπέρ για Πρόεδρος. Η γαλλίδα υπερ-ηθοποιός πρωταγωνιστεί και αιχμαλωτίζει, σε ένα πολιτικό δράμα που αποκαλύπτει μεθοδικά τους μηχανισμούς της διαφθοράς και της πολιτικής εξουσίας. Trailer
Την 1η Δεκεμβρίου στο Cinobo.

Άσε το Κακό να Μπει (Let the Right One In)
Τόμας Άλφρεντσον
Το πολυβραβευμένο και πολυαγαπημένο παγκοσμίως αριστούργημα -με τη στάμπα του ήδη κλασικού για το είδος του. Μια από τις πιο πρωτότυπες και τρυφερές αναγνώσεις του βαμπιρικού μύθου.
Στις 8 Δεκεμβρίου στο Cinobo.

Γυμνό Γεύμα (Naked Lunch)
Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ
Διασκευή του παραισθησιακού μυθιστορήματος του Γουίλιαμ Σ. Μπάροουζ: μια διεστραμμένα χιουμοριστική, σουρεαλιστικά γκροτέσκα και ολότελα μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.
Στις 14 Δεκεμβρίου στο Cinobo.

Crash
Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ
Στην (ίσως) πιο διχαστική δημιουργία του, ο Κρόνενμπεργκ παραδίδει ένα οριακό και ηλεκτρισμένο αριστούργημα, που δικαιολογεί το χαρακτηρισμό του ως απόλυτου μαέστρου του σωματικού τρόμου.
Στις 15 Δεκεμβρίου στο Cinobo.

Curiosa
Λου Ζενέ
Η Νοεμί Μερλάν (Το Πορτρέτο Μιας Γυναίκας που Φλέγεται) και ο Νιλς Σνάιντερ (Φανταστικές Αγάπες) αναβιώνουν ένα θυελλώδες πάθος που έγραψε ιστορία στους λογοτεχνικούς κύκλους της Γαλλίας. Trailer
Στις 21 Δεκεμβρίου στο Cinobo.

Ο Λαρς και η Κούκλα του (Lars and the Real Girl)
Κρεγκ Γκιλέσπι
Ο Ράιν Γκόσλινγκ ήταν Kenough χρόνια πριν από τη Μπάρμπι σ’ αυτό το αξιαγάπητο διαμαντάκι του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά των 00s που έφτασε μέχρι τις υποψηφιότητες για Όσκαρ Σεναρίου.
Στις 24 Οκτωβρίου στο Cinobo.

Μπέλα Mάρθα (Mostly Martha)
Σάντρα Νέτελμπεκ
Πριν τα reality μαγειρικής κατακλύσουν τις οθόνες, η ρομαντική ιστορία 2 σεφ ήταν από τις καλύτερες μίξεις σινεμά και γαστρονομίας στα 00s, που γέννησε και ριμέικ με Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς.
Στις 28 Δεκεμβρίου στο Cinobo.

Μαζί, Ποτέ! (Head On)
Φατίχ Ακίν
Μια από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές ταινίες των 00s, η δίκαια και ουσιαστική Χρυσή Άρκτος στο Φεστιβάλ του Βερολίνου που εκτόξευσε την καριέρα του νεαρού τότε Φατίχ Ακίν.
Στις 29 Δεκεμβρίου στο Cinobo.

To άρθρο Υποσχέσεις, Μπέλα Mάρθα και όλες οι σημαντικές ταινίες στο Cinobo δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποσχέσεις Μπέλα Mάρθα, Cinobo,yposcheseis bela Martha, Cinobo