Υπέρλαμπρη η Γιάννα Αγγελοπούλου στα Τρίκαλα

15:48 23/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Τα Τρίκαλα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη, αντιπροσωπεία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με επικεφαλής την Πρόεδρο της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου, στο πλαίσιο περιοδειών σε περιοχές και πόλεις που αποτέλεσαν κοιτίδες της Ελληνικής Επανάστασης

Η κυρία Αγγελοπούλου, αφού επισκέφτηκε την Καλαμπάκα και συγκεκριμένα το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας, νωρίς το μεσημέρι έφτασε στα Τρίκαλα.

Συνοδευόμενη

από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με τους Τρικαλινούς, ενώ επισκέφτηκε το Δημαρχείο, με τον Δήμαρχο να της προσφέρει αναμνηστική πλακέτα. Η αντιπροσωπεία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ξεναγήθηκε στο σημείο ελέγχου Smart Trikala, στο Μουσείο Τσιτσάνη, στο GiSeMi HUB, όπου παρουσιάστηκαν προτάσεις για δράσεις που έχει καταθέσει ο Δήμος και αφορούν τους εορτασμούς των 200 χρόνων από το 1821.

Η κυρία Αγγελοπούλου μαζί με τους συνεργάτες της, επισκέφτηκαν επίσης το 7ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων, με τους μαθητές να παρουσιάζουν στοιχεία ρομποτικών εφαρμογών.

Από τη μεριά της, η Πρόεδρος της Επιτροπής υπογράμμισε το κομβικό ρόλο της συνεργασίας για την επιτυχία των επετειακών εκδηλώσεων καθώς και την πρόταξη δράσεων που θα αφήσουν μια παρακαταθήκη για το μέλλον.

Πηγή: tv10

To άρθρο Υπέρλαμπρη η Γιάννα Αγγελοπούλου στα Τρίκαλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα