Ξέσπασμα για τον τραυματισμό αστυνομικού σε καταδίωξη στον Εύοσμο - «Σε λίγο θα είναι ελεύθεροι»

11:04 7/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Η καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη ήταν επεισοδιακή με έναν αστυνομικό να μεταφέρεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Τι λέει στο newsit.gr, o αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης…

Η απίστευτη καταδίωξη τριών ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και δεν σταμάτησαν στον έλεγχο των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη,

οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμο του ενός δικυκλιστή της ομάδας Ζ.

Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Ευόσμου, όταν οι δύο δικυκλιστές της ομάδας Ζ έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο που επέβαιναν τρία άτομα για να σταματήσει. Ο οδηγός του ΙΧ όμως ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε με αποτέσμα να ξεκινήσει καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής.

Ο ένας αστυνομικός όμως κατα τη διάρκεια της καταδίωξης συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να τραυματιστεί σοβαρά στον πνεύμονα και στα πλευρά.

Όμως ο συνάδελφος του συνέχισε την επιχείρηση και τελικά κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα και να συλλάβει τους τρείς επιβάτες στην οδό Αρκαδίου στην περιοχή των Αμπελοκήπων.  Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τον έναν να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης περιγράφει στο newsit.gr όλα όσα έγιναν και τονίζει: «Ήταν ένα όχημα με τρία άτομα και οι συνάδελφοι το έκριναν ύποπτο. Τους έκαναν σήμα να σταματήσουν και αυτοί δεν σταμάτησαν όπως δυστυχώς γίνεται συνήθως.

Ο συνάδελφος που τραυματίστηκε είναι αρκετά σοβαρά και νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όμως ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Απο όσο ξέρω συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε.

Πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές. Σε αυτούς τους οι τρείς που δεν σταμάτησαν στον έλεγχο θα απαγγελθούν κάποιες κατηγορίες και την άλλη μέρα θα είναι ελεύθεροι. Οι ποινές είναι πολύ χαλαρές με αποτέλεσμα κάποιοι παραβατικοί να κάνουν κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια».

To άρθρο Ξέσπασμα για τον τραυματισμό αστυνομικού σε καταδίωξη στον Εύοσμο - «Σε λίγο θα είναι ελεύθεροι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέσπασμα, Θεσσαλονίκη - Σε,xespasma, thessaloniki - se