«Ξεψαχνίζουν» λίστα με μπράβους της νύχτας για τον εντοπισμό των πιστολέρο στο Γκάζι - Κατέθεσε ο ένας τραυματίας

23:18 16/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Σε… λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή βρίσκονταν οι τρεις Κρητικοί που δέχθηκαν πυροβολισμούς στο Γκάζι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16.12.2023). 

Οι Αρχές κατάφεραν να πάρουν κατάθεση από τον 28χρονο, μέλος της παρέας των Κρητικών, ο οποίος περιέγραψε στους αστυνομικούς τι συνέβη, όταν “έπεσαν” οι πυροβολισμοί στο Γκάζι. Οι τρεις τους ήταν σε πιτσαρία, ύστερα από γλέντι σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου. 

Μάλιστα, έκαναν και σχετικές αναρτήσεις στο Instagram.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/12/anartisi_gkazi.mp4

Όταν

το τζιπ με τους πιστολέρο σταμάτησε, βγήκαν έξω δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας χαστούκισε έναν από τους νεαρούς, ενώ ο άλλος πήγε κοντά τους κρατώντας όπλο και πυροβόλησε και τους τρεις στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πιστολέρο και των δύο συνεργών του. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, το οποίο… μελετά λίστα με σκληρούς μπράβους της νύχτας που παρέχουν προστασία σε μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι άνθρωποι της νύχτας, οι οποίοι διέφυγαν με ένα ανθρακί τζιπ Range Rover, του οποίου οι πινακίδες ερευνάται αν είναι πλαστές. Παράλληλα, μέσω ανάλυσης κινήσεων στιγμάτων κινητών, οι αρχές θέλουν να καταγράψουν το δρομολόγιο της διαφυγής τους, ενώ απαντήσεις θα δώσει και το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι μέσα στο τζιπ βρίσκονταν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα μιλούσε αλβανικά και το άλλο ελληνικά.

«Σηκώθηκε ο ένας που τον πυροβόλησαν και περιφερόταν ματωμένος με ένα λευκό πουκάμισο που φορούσε. Ήταν μέσα στα αίματα και πήγαινε πέρα-δώθε. Ήταν σαν ζαλισμένος. Οι άλλοι δύο ήταν αρκετή ώρα κάτω», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

To άρθρο «Ξεψαχνίζουν» λίστα με μπράβους της νύχτας για τον εντοπισμό των πιστολέρο στο Γκάζι - Κατέθεσε ο ένας τραυματίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεψαχνίζουν, Γκάζι - Κατέθεσε,xepsachnizoun, gkazi - katethese