Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, οι αγωνιστικές των πλέι οφ της Superleague

18:45 15/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Δείτε τις αγωνιστικές που έβγαλε η κλήρωση των πλέι οφ της Superleague, απ’ όπου θα προκύψει ο πρωταθλητής αλλά και οι ομάδες που θα πάρουν τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» για τη νέα σεζόν.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του προγράμματος των πλέι-οφ της Superleague, για τον τίτλο του πρωταθλητή και τα άλλα τρία ευρωπαϊκά «εισιτήρια» που στέλνουν

στο Europa Conference League (εκτός αν ο ΠΑΣ Γιάννινα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, οπότε θα μειωθούν σε άλλα δύο).

Στη διαδικασία συμμετείχαν -κατά τη βαθμολογική σειρά που ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο- ο Ολυμπιακός (67 β.), ο Άρης (51 β.), η ΑΕΚ (48 β.), ο ΠΑΟΚ (47 β.), ο Παναθηναϊκός (45 β.) και ο Αστέρας Τρίπολης (42 β.).

Μετά από αίτηση του Ολυμπιακού και τη σύμφωνη γνώμη της Superleague, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα ξεκινήσει με εντός έδρας αγώνα στο μίνι πρωτάθλημα. Και αυτό διότι υπάρχει συμφωνία, λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Τα πλέι-οφ θα γίνουν σε 10 αγωνιστικές (διπλά ματς για όλους) θα ξεκινήσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο (20-21/03) και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τη 16η Μαΐου. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων θα γίνει γνωστό την Τετάρτη (17.03.2021). Να αναφέρουμε ότι ο δεύτερος γύρος δεν έχει… σχέση με τον πρώτο.  

Η πρώτη αγωνιστική έβγαλε ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα και τα ΟλυμπιακόςΆρης και Αστέρας Τρίπολης Παναθηναϊκός. Τρίτη αγωνιστική έχουμε το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, ενώ το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο θα γίνει την τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

To άρθρο Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, οι αγωνιστικές των πλέι οφ της Superleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα