Ξεκάθαρο μήνυμα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η πρόκριση στο Conference League μόνη επιλογή»

19:32 6/12/2021 - Πηγή: NewsIt

“Στοπ” στον αγωνιστικό κατήφορο τους θέλουν να βάλουν στον ΠΑΟΚ. Το μήνυμα που… πέρασε η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, στην ενημέρωση για την προπόνηση της Δευτέρας (06.12.2021).

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συμπληρώσει τρεις ήττες στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αρνητική επίδοση που είχε να επισημανθεί εδώ και πέντε χρόνια. Οι πάντες στην ομάδα όμως γνωρίζουν ότι αυτή η… χαμηλή πτήση πρέπει να σταματήσει, έχοντας μπροστά το μεγάλο ματς με τη Λίνκολν,

την Πέμπτη (9/12), για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Conference League.

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ, στην περίπτωση που την ίδια ώρα η Σλόβαν Μπρατισλάβας κερδίζει την Κοπεγχάγη στη Δανία.

Πέρα από το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησαν οι Βιεϊρίνια και Μίτριτσα, η ενημέρωση του “δικέφαλου του Βορρά” για την προπόνηση της δευτέρας είχε και ένα σημαντικό… σχόλιο:

«Το στίγμα το έδωσαν τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και οι παίκτες του. Τα λόγια, από τη στιγμή που η διάθεση υπάρχει, πλέον δεν έχουν τόση σημασία. Αυτό που μετράει είναι οι πράξεις που θα βγάλουν τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο.

Με αυτό το σκεπτικό, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου επιχειρεί να αφήσει στην άκρη τις προηγούμενες δύο δύσκολες εβδομάδες και να γυρίσει το εις βάρος του κλίμα.

Δεδομένης και της κατάστασης η νίκη επί της Λίνκολν και η πρόκριση στα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League είναι η μόνη επιλογή.

Τη Δευτέρα (06/12) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Οι βασικοί κόντρα στον Ιωνικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε φυσική κατάσταση και τακτική. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε ατομικό πρόγραμμα όπως κι ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα».

To άρθρο Ξεκάθαρο μήνυμα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η πρόκριση στο Conference League μόνη επιλογή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκάθαρο, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Conference League,xekatharo, pae paok, Conference League