Ξανά τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων στην Κίνα

08:18 30/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ανησυχία μεγαλώνει στην Κίνα αφού για ακόμη μια μέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα είναι περισσότερα από 100. Τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 105 νέα κρούσματα, τέσσερα περισσότερα από χθες (29.07.2020).

Από τα νέα κρούσματα στην ηπειρωτική Κίνα, τα 96 διαγνώστηκαν στη βορειοδυτική περιφέρεια Σιντζιάνγκ όπου ζει το μεγαλύτερο μέρος

της μουσουλμανικής μειονότητας των Ουιγούρων, 5 στη βορειοανατολική επαρχία Λιαονίνγκ, 1 στο Πεκίνο και 3 ήταν «εισαγόμενα».

Το υπουργείο Υγείας της Κίνας έκανε λόγο για τον εντοπισμό άλλων 21 ασυμπτωματικών φορέων, από 27 την προηγουμένη. Η Κίνα δεν συμπεριλαμβάνει τους ασυμπτωματικούς φορείς στους απολογισμούς των κρουσμάτων που ανακοινώνει.

Δεν διαπιστώθηκε κανένας θάνατος εξαιτίας της COVID-19, πάντα σύμφωνα με το ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο του υπουργείου Υγείας της Κίνας.

Ως τα μεσάνυχτα, ο επίσημος απολογισμός της πανδημίας στη χώρα όπου έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του ο κορονοϊός στα τέλη του Δεκεμβρίου ανερχόταν σε 4.634 νεκρούς επί συνόλου 84.165 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί.

To άρθρο Ξανά τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων στην Κίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα