Βρετανία: Ανατροπή διώροφου λεωφορείου με τραυματίες – «Μείζον περιστατικό» λένε οι Αρχές

14:01 17/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τροχαίο που σημειώθηκε στην Βρετανία και δείχνει ένα διώροφο λεωφορείο να έχει τουμπάρει. Στο σημείο έχει σπεύσει μεγάλος αριθμός αστυνομικών, πυροσβεστικών οχημάτων και ασθενοφόρα. 

Το τροχαίο με το διώροφο λεωφορείο, όπως μεταδίδει η Daily Mail, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (17.01.2023) στο Somerset, στη

νοτιοδυτική Βρετανία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το λεωφορείο μετέφερε περίπου 70 εργαζόμενους στον σταθμό παραγωγής πυρηνικής ενέργειας Hinckley Point C. 

Οι υπηρεσίες άμεσης δράσης έκαναν λόγο για «μείζον περιστατικό» και στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο έχει σπεύσει μεγάλος αριθμός αστυνομικών, πυροσβεστικών οχημάτων και ασθενοφόρα. Στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκεται και ένας οδηγός μηχανής. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αναφορά για νεκρούς, ούτε έχει ξεκαθαριστεί η σοβαρότητα της κατάστασης των τραυματιών.

Δείτε βίντεο:

A "major incident" has been declared after a double-decker bus overturned on the A39 Quantock Road in Somerset.

Passengers on the bus included workers from Hinkley Point C nuclear power station.

Emergency services are at the scene. pic.twitter.com/5PPf4Tw82K

— GB News (@GBNEWS) January 17, 2023

Σύμφωνα με την Daily Mail, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ενώ ήταν σε ισχύ προειδοποίηση προς τους οδηγούς για «εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες» λόγω παγετού στο οδόστρωμα. Το Μετεωρολογικό Γραφείο της χώρας έχει εκδώσει κίτρινο συναγερμό για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Με πληροφορίες από Daily Mail

To άρθρο Βρετανία: Ανατροπή διώροφου λεωφορείου με τραυματίες – «Μείζον περιστατικό» λένε οι Αρχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρετανία, Ανατροπή, – Μείζον, Αρχές,vretania, anatropi, – meizon, arches