“Βόμβα” στην ΑΕΚ με Ταϊρίς Ράις

12:00 17/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Σημαντική κίνηση από τον Μάκη Αγγελόπουλο, που βάζει στη… μηχανή της ΑΕΚ τον Ταϊρίς Ράις, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Νέα ηχηρή κίνηση από Μάκη Αγγελόπουλο στην ΑΕΚ! Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, η Ένωση έφτασε σε συμφωνία για την απόκτηση του Ταϊρίς Ράις.

Ο

33χρονος Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε για συμβόλαιο 1.5 μήνα με τους “κιτρινόμαυρους”, γεγονός που δείχνει την πρόθεση της ΑΕΚ να κατακτήσει το Final 8 του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου-4 Οκτωβρίου, πιθανότατα στο ΟΑΚΑ. Το deal των δυο πλευρών προβλέπει νέα διαπραγμάτευση μετά το πέρας της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως ο Ράις είχε κάνει γνωστό εδώ και καιρό την απόφασή του να σταματήσει την ενεργό δράση. Ωστόσο, ο Αμερικανός πείσθηκε να αλλάξει γνώμη μετά από πολλές ώρες διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της διοίκησης της ΑΕΚ. Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Νίκο Ζήση έβαλε το… χεράκι του στις συνομιλίες.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ράις είχε με την φανέλα του Παναθηναϊκού 10.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ μέσο όρο με 41.4% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στη Basket League και 10 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο με 38% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

To άρθρο “Βόμβα” στην ΑΕΚ με Ταϊρίς Ράις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα