Βόλος: Ο επιχειρηματίας αποδείχθηκε μεγαλόψυχος! Προσπαθούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν

11:01 6/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Η κλοπή σημειώθηκε έξω από γνωστό κατάστημα. Κοντά στο παιχνίδι βρίσκονταν παιδιά με τους γονείς τους…

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο νεαροί Αλβανοί 20 και 23 χρονών, για κλοπή και διάρρηξη παιχνιδομηχανήματος σε πολυχώρο, στη συνοικία Παλαιών του Βόλου, μετά τη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη.

Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν χθες (05-11-2020) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστούν, για κλοπή κατά συναυτουργία. Στη δίκη βρέθηκε και ο 32χρονος ιδιοκτήτης του πολυχώρου, που δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη, γιατί τους λυπάται.

Μετά

την εξέλιξη αυτή έπαψε η δίωξη και ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο 20χρονος, που συμμετείχε σε ληστεία ξημερώματα της 24 Οκτωβρίου 2020, κρατείται για να απολογηθεί στον ανακριτή σήμερα Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι οι δύο νεαροί συνελήφθησαν αφού διέρρηξαν παιχνιδομηχάνημα, σε πολυχώρο στην περιοχή των Παλαιών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και το ποσό των 850 € σε κέρματα που είχαν κλέψει από το μηχάνημα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 20χρονος, ταυτοποιήθηκε από βιντεοσκοπικό υλικό ως ο δράστης ληστείας σε καφέ που λειτουργεί 24 ώρες, στην οδό Λαρίσης στο Βόλο. Ο νεαρός είχε μπει στο καφέ, όπου βρισκόταν μια 50χρονη γυναίκα υπάλληλος, την οποία είχε απειλήσει, πήρε ποσό 40 € που του έδωσε από την ταμειακή μηχανή και είχε εξαφανιστεί.

To άρθρο Βόλος: Ο επιχειρηματίας αποδείχθηκε μεγαλόψυχος! Προσπαθούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα