Βόλος – Παναθηναϊκός 0-0: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας οι «πράσινοι»

18:59 23/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε αλλά ούτε δέχθηκε φάση στην έδρα του Βόλου (0-0). Η… προίκα όμως που είχε από τη Λεωφόρο (2-1) του έδωσε την πρόκριση στους “18” του Κυπέλλου Ελλάδας. Με δέκα παίκτες έμειναν στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι.

Ο Παναθηναϊκός είχε μια εντυπωσιακή εκκίνηση στο ματς. Επιτιθέμενος κυρίως από τα δεξιά και με τον Βιγιαφάνιες να δείχνει.. ορεξάτος, το

“τριφύλλι” άγγιξε το γκολ στο 3′, με τον Κότνικ να “βγάζει” δύσκολα την κεφαλιά του Αργεντινού από το ύψος του πέναλτι.

Ο Βόλος πίεσε ψηλά μετά το πέρας 10 λεπτών αγώνα και έκανε λίγο πιο.. έντονη την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός όμως είδε τον Σέρνκεφελντ να διώχνει τις περισσότερες φάσεις και συνέχισε να απειλεί τα αντίπαλα καρέ. Στο 20′ ο Χατζηγιοβάνης έκανε ένα όμορφο σλάλομ, αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ, ενώ στο 27΄ο Βέλεθ σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε από διαιτητή και VAR.

Το ματς είχε καλό ρυθμό μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει καλή εικόνα στο χώρο του κέντρου και στην επανάληψη, αλλά έριξε λίγο ρυθμούς. Ο Βόλος, απ’ την άλλη, έψαξε τη στιγμή που θα έβρισκε τη… ρωγμή στην αντίπαλη άμυνα. Όσο το “τριφύλλι” δεν έβρισκε γκολ (οι καλές προσπάθειες του Χατζηγιοβάνη παρέμειναν ημιτελείς), τόσο οι γηπεδούχοι είχαν ελπίδες πρόκρισης.

Ο Βόλος χρειαζόταν γκολ για να συνεχίσει στη διοργάνωση και ο Κώστας Μπράτσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αρχικά τον Ορόζ και στη συνέχεια τον Νίνη και τον Ροσέρο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και άλλαξαν σύστημα (4-4-2).

Λίγο όμως μετά την τελευταία του αλλαγή, ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες. Από κάθετη πάσα, ο Παλάσιος έφυγε ολομόναχος προς τον Κότνικ και ο Γκρίλο τον έριξε κάτω με… τρομερή λαβή και είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Παναθηναϊκός βγήκε μπροστά και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 81′ ο Μακέντα αστόχησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 84′ ο Μαουρίτσιο είχε δοκάρι, σε σέντρα – σουτ σχεδόν από το ίδιο σημείο.

To άρθρο Βόλος – Παναθηναϊκός 0-0: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας οι «πράσινοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα