Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την αιματηρή επίθεση στο Κίεβο: Η ιστορία επαναλαμβάνεται

19:13 1/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Για 5 νεκρούς μετά την επίθεση στον Πύργο Τηλεπικοινωνιών στο Κίεβο από τα Ρωσικά στρατεύματα κάνει λόγο ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Στο το μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Προς τον κόσμο: Ποιο το νόημα έχει να λέμε “ποτέ ξανά” για 80 χρόνια, αν ο κόσμος μένει σιωπηλός όταν πέφτει μια βόμβα στην ίδια τοποθεσία του Babyn Yar; Τουλάχιστον 5 νεκροί. Η ιστορία επαναλαμβάνεται…».

To the world: what is the point of saying «never again»

for 80 years, if the world stays silent when a bomb drops on the same site of Babyn Yar? At least 5 killed. History repeating…

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) March 1, 2022

Παράλληλα το ουκρανικό ΥΠΕΞ χαρακτήρισε βάρβαρη τη Ρωσία για την αιματηρή επίθεση που βρίσκεται κοντά στο μνημείο για τα θύματα του Μπάμπι Γιαρ, μέρος που έγινε μια από τις μεγαλύτερες σφαγές Εβραίων κατά τη διάρκεια του ναζιστικού Ολοκαυτώματος.

«Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις επιτέθηκαν στον πύργο της τηλεόρασης, κοντά στο μνημείο για τα θύματα του Μπάμπι Γιαρ ανέφερε στο Twitter. “Οι Ρώσοι εγκληματίες δεν σταματούν σε τίποτα, συνεχίζοντας τη βαρβαρότητά τους. Ρωσία = βάρβαροι».

To άρθρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την αιματηρή επίθεση στο Κίεβο: Η ιστορία επαναλαμβάνεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα