Βίντεο: Ο Ερντογάν «κατσάδιασε» δημοσίως εργολάβο για να παραδώσει έργο πριν τις εκλογές

12:10 1/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Μάλλον ένα βήμα πριν από μια κρίση πανικού φαίνεται να βρέθηκε ένας εργολάβος την Τουρκία, όταν είπε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι έργο που είχε αναλάβει επρόκειτο να παραδοθεί μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2023. Στο άκουσμα αυτής της δήλωσης, ο Τούρκος πρόεδρος τον πίεσε δημοσίως να επισπεύσει την παράδοση. 

Ο εν λόγω εργολάβος

έχει αναλάβει το τουρκικό Πεντάγωνο και επρόκειτο να παραδοθεί την 30ή Αυγούστου του 2023. Όμως οι εκλογές του 2023 στην Τουρκία αλλάζουν όλα τα χρονοδιαγράμματα στη χώρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να πιέζει καταστάσεις ώστε να παραδοθούν έργα νωρίτερα από τον Ιούνιο του 2023. 

Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και το παρακάτω βίντεο… Ο Τούρκος δεν άκουσε ούτε τον υπουργό Άμυνας της Χουλουσί Ακάρ, που του είπε πως έτσι κι αλλιώς η αρχική ημερομηνία παράδοσης ήταν στις 29 Οκτωβρίου. Ψιθύρισε κάτι στο αυτί του Ακάρ και ακολούθως σε εκείνο του εργολάβου που… ξαφνικά και με έκδηλη νευρικότητα ενημερώνει πως το έργο θα παραδοθεί στις 19 Μαΐου!

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τον αναλυτικά τον διάλογο:

Ερντογάν: Mε τη βοήθεια του Θεού, πότε θα εγκαινιάσουμε τις νέες εγκαταστάσεις;

Εργολάβος: Αξιότιμε πρόεδρε, αξιότιμε υπουργέ μου. Θέλω να σας αναφέρω πως θα έχουμε έτοιμο όλο το έργο στις 30 Αυγούστου του 2023.

Ερντογάν: Μας είπες για 30 Αυγούστου, αλλά μήπως να φέρουμε την ημερομηνία λίγο νωρίτερα;

Aκάρ (Υπ. Άμυνας Τουρκίας): Κύριε πρόεδρε, η ημερομηνία παράδοσης ήταν 29 Οκτωβρίου και τη φέραμε ήδη νωρίτερα για 30 Αυγούστου.

Εργολάβος: Κύριε πρόεδρε, κύριε υπουργέ, θέλω να σας αναφέρω πως θα προλάβουμε να το παραδώσουμε το έργο στις 19 Μάϊου του 2023.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ 

To άρθρο Βίντεο: Ο Ερντογάν «κατσάδιασε» δημοσίως εργολάβο για να παραδώσει έργο πριν τις εκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα