Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου - Τι απαντά ο φερόμενος δράστης

21:59 5/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Στη δημοσιότητα βγήκε βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη εργαζόμενος εστιατορίου από ομάδα ατόμων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, για την οποία κατήγγειλε ότι την έβαλε ο επιχειρηματίας μιας διπλανής επιχείρησης.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες για εργασιακό μεσαίωνα στη Ρόδο, τώρα βγαίνει στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του εργαζομένου εστιατορίου, ο οποίος αρχικά καταγγέλθηκε

από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου του νησιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε απογευματινές ώρες στην Παλιά Πόλη, μπροστά στα μάτια δεκάδων έκπληκτων τουριστών, αφού αποτελεί το τουριστικότερο σημείο της Ρόδου. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η ομάδα ατόμων να πλησιάζει και να ξυλοκοπά τον νεαρό σερβιτόρο.

Το θύμα της επίθεσης προσπάθησε να ξεφύγει και μπήκε μέσα στο μαγαζί, ωστόσο τον ακολούθησαν και οι δράστες και τον χτύπησαν ξανά και ξανά, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στο Star. «Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα. Καταγγελία έκανε ο εργοδότης μου», είπε το θύμα.

Ο ίδιος «δείχνει» ως δράστη τον ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης που βρίσκεται μια «ανάσα» από το μαγαζί που εργάζεται στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη.

Ο εργοδότης και το θύμα κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και απειλή. Σε βάρος του κατηγορούμενου όπως και σε βάρος του γιου του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης της διπλανής επιχείρησης

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τον οποίο καταγγέλλει ο νεαρός σερβιτόρος για τον ξυλοδαρμό του, απάντησε μέσω του Star για όσα έγιναν:

«Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω “Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα”. Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά».

To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου - Τι απαντά ο φερόμενος δράστης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα