Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονίας της 43χρονης στη Σαλαμίνα - «Άκουσα κραυγές "το παιδί μου, το παιδί μου"», λέει μάρτυρας στο newsit.gr

14:51 5/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Το σημείο της στυγερής δολοφονίας της άτυχης 43χρονης – με δράστη όπως όλα δείχνουν τον 71χρονο σύντροφό της – μέσα στο πατρικό της σπίτι στη Σαλαμίνα, φέρνει στο φως το newsit.gr. 

Στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το σημείο, όπου η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού έπεσε νεκρή από τα πυρά του 71χρονου συντρόφου της, ο οποίος την εκτέλεσε πίσω από την πόρτα του πατρικού σπιτιού της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Όπως

λένε οι πληροφορίες, σήμερα, Τρίτη (05.12.23) γύρω στις έξι το πρωί, πιθανότατα ο 71χρονος – που είναι και ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας στη Σαλαμίνα –  πήγε έξω από την οικεία του πατρικού της 43χρονης, σήκωσε το όπλο και έξω από την πόρτα του σπιτιού, όπου είχε τζάμι, την πυροβόλησε.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/12/videoblur.mp4

Στη συνέχεια, έγινε καπνός, με τις αστυνομικές Αρχές να έχουν εξαπολύσει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, εξετάζοντας μάλιστα το ενδεχόμενο να έχει φύγει από το νησί, γι’ αυτό ψάχνουν τις κάμερες από το λιμάνι, όπου αναχωρούν τα φέρυ μποτ.   

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς στις 6.30- 7 παρά. Κάποιες φωνές άκουσα, όμως δεν μπορούσα να καταλάβω. Γυναικεία κραυγή. Βγήκα έξω, ακολούθησε ησυχία. Μετά ξημέρωσε και περπατώντας είδα τα φυσίγγια και ένα σπασμένο τζάμι αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ερχόμενη η μητέρα του θύματος, άνοιξε την πόρτα, άκουσα κραυγές “το παιδί μου, το παιδί μου”. Έτρεξα να την βοηθήσω την γυναίκα, την έπιασα στον αέρα γιατί λιποθυμούσε και είδα πτώμα. Ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 8.15. Δεν ζούσε εδώ η κοπέλα.

Είχε έρθει εδώ τις τελευταίες μέρες γιατί απ’ό,τι άκουσα είχαν θέματα. Δεν τον είχα δει ποτέ. Προφανώς ήρθε, όταν το παιδί πήγε στο σχολείο, ευτυχώς το παιδί δεν ήταν εδώ. Δεν άκουσα αμάξι και κανέναν θόρυβο. Με τα πόδια ήρθε. Είδα μία σκιά να φεύγει στο τέρμα του δρόμου. Είχε θράσος και την είχε σκεπάσει με μία κουρελού. Την τράβηξε η μητέρα της και την είδε», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr.

Η αντίστροφη μέτρηση για την τραγωδία που έχει συγκλονίσει τη Σαλαμίνα, ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (2/11/2023), όταν η 43χρονη πήγε κι έκανε μήνυση εις βάρος του 71χρονου συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση. Όπως είπε, το προηγούμενο βράδυ λίγο πριν τις 10.30 στο σπίτι, όπου συγκατοικούσαν στη Σαλαμίνα, την απείλησε, τη χτύπησε, την έβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητό της.

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραμίντζας

 

To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονίας της 43χρονης στη Σαλαμίνα - «Άκουσα κραυγές "το παιδί μου, το παιδί μου"», λέει μάρτυρας στο newsit.gr δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, 43χρονης, Σαλαμίνα - Άκουσα,vinteo, 43chronis, salamina - akousa