Βίντεο ντοκουμέντο από τα «χτυπήματα» της συμμορίας του τράπερ Don Leon σε ΑΤΜ΄s

15:13 4/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Καρέ- καρέ η δράση της «εκρηκτικής» συμμορίας του τράπερ Don Leon αποτυπώνεται μέσα από το βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr. Το βιντεοληπτικό υλικό, δείχνει τις «χειρουργικές» επιχειρήσεις των «ανδρών με τα λευκά», σε ΑΤΜ’s της Ερμιόνης  και του Λούρου Πρεβεζας. 

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μια σκληρή συμμορία, που με κύριο αντικείμενο τις ανατινάξεις των ΑΤΜ’S, ξέπλενε σε μουσικά βίντεο

κλιπ της τραπ το «μαύρο» χρήμα από τις ανατινάξεις και έκανε προκλητικά χλιδάτη ζωή. Ο Don Leon, με παρελθόν στις ανατινάξεις  ΑΤΜ’ S και οι άλλοι δυο συνεργοί, τους τελευταίους μήνες είχαν χτυπήσει 10 μηχανήματα αυτόματης ανάληψης 
και είχαν αποσπάσει 710.000 ευρώ.   

Αξίζει να επισημανθεί  πως ο 28χρονος τράπερ είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Ιανουάριο και αμέσως  «έπιασε δουλειά» ξεκινώντας μαζί με τους συνεργούς του επιθέσεις σε όλη τη χώρα. Και οι  τρεις δράστες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς την ώρα που επέστρεφαν από το  τελευταίο χτύπημα τους. Συγκεκριμένα ακινητοποιήθηκαν την στιγμή που εισέρχονταν στο ορμητήριο της οργάνωσης  στο Καματερό.

Πλέον αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες  για «Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες αυτών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, Εκρήξεις κατά συναυτουργία και λοιπές παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, πλαστογραφίες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας». 

To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο από τα «χτυπήματα» της συμμορίας του τράπερ Don Leon σε ΑΤΜ΄s δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Don Leon, ΑΤΜ΄s,vinteo, Don Leon, atm΄s