Βίντεο: Έγκυος επιχειρεί να πηδήξει από παράθυρο στον 2ο για να γλιτώσει από τον άντρα της

10:33 17/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει μια έγκυο γυναίκα στην Βραζιλία να προσπαθεί να γλιτώσει από τον άντρα της που την κακοποιούσε συστηματικά. Η 35χρονη, που βρίσκεται στην 10η εβδομάδα κύησης, φτάνει στο σημείο να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού της που βρίσκεται στον 2ο όροφο.

Το σοκαριστικό περιστατικό – όπως αναφέρει το Daily Mail – σημειώθηκε στο Ντούκε ντε Κάξιας του Ρίο ντε Τζανέιρο και καταγράφηκε σε βίντεο από

γείτονες του ζευγαριού. Η 35χρονη Maria Jose – όπως φαίνεται και στο βίντεο – την πρώτη φορά βγάζει το πόδι της έξω από το παράθυρο, ενώ ο σύζυγός της την τραβάει μέσα στο διαμέρισμα. 

Μετά από λίγη ώρα, η γυναίκα εμφανίζεται και πάλι στο παράθυρο και φαίνεται να γέρνει προς τα πίσω ενώ ο σύζυγός της είναι από πάνω της και την απειλεί. 

Δείτε το βίντεο:

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν γείτονες του ζευγαριού, οι οποίοι ενημέρωσαν τις Αρχές και ο σύζυγος συνελήφθη.  Σύμφωνα με την Daily Mail, o ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι εξοργίστηκε επειδή βρήκε ένα σημείωμα που είχε γράψει η σύζυγός του, με το οποίο ζητούσε βοήθεια.

Η 35χρονη, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, δήλωσε πως ο εδώ και δύο χρόνια σύζυγός της την χτυπούσε επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και ότι απειλούσε εκείνη και τον 4 ετών γιο της. 

Moment pregnant woman tries to jump out second-floor window https://t.co/I6Sy10eOna

Daily Mail Online (@MailOnline) September 17, 2021

Με πληροφορίες από Daily Mail

To άρθρο Βίντεο: Έγκυος επιχειρεί να πηδήξει από παράθυρο στον 2ο για να γλιτώσει από τον άντρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα