Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός LIVE: Ξεκίνησε το παιχνίδι!

21:46 1/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός δίνει εξ αναβολής αγώνα στη Euroleague κόντρα στη Βιλερμπάν στη Γαλλία, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης και θα ψάξει τη δεύτερη σερί νίκη, μετά την επικράτηση επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν το πιο εύκολο πρόγραμμα που ακολουθεί

για να “ανέβουν” στην κατάταξη, με τις συνεχόμενες ήττες που τους “έριξαν” στο 3-6. Απέναντί τους όμως, βρίσκεται η φορμαρισμένη Βιλερμπάν, που “διέλυσε” πριν λίγες ημέρες την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Παρακολουθήστε LIVE το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός

 

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα, με ανεβασμένη τη ψυχολογία από τη νίκη επί της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει το δεύτερο “διπλό” της στη διοργάνωση και να ανέβει στο 4-6, την ώρα που οι Γάλλοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της πανίσχυρης Μπαρτσελόνα με 80-68.

Οι Γάλλοι έχουν ταλαιπωρηθεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα της Euroleague την εφετινή σεζόν από τον κορονοϊό, αλλά όταν είναι πλήρεις αποτελούν πραγματικό φόβητρο με τον γρήγορο ρυθμό και την αποτελεσματική επίθεση.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας μπορεί να υπολογίζει και στον Αμερικανό γκαρντ, Μάρκους Φόστερ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο και ακολούθησε την αποστολή στη Γαλλία.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία), Γιακούμπ Ζαμοϊσκι (Πολωνία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

To άρθρο Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός LIVE: Ξεκίνησε το παιχνίδι! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα