Βάσω Λασκαράκη: Τι απάντησε η κόρη της για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram

10:06 25/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την απίστευτη απάντηση που έδωσε η κόρη της σε άσκηση του σχολείου.

Η γνωστή ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη διαθέτει ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram, καθώς σχεδόν σε καθημερινή βάση το τροφοδοτεί με πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Η

γνωστή ηθοποιός, όπως και ένα μεγάλο ποσοστό των celebrities της εγχώριας showbiz, χρησιμοποιεί τα social media και για επαγγελματικούς λόγους, συνεπώς η ενασχόλησή της με αυτά είναι αρκετά έντονη.

Το απόγευμα της Δευτέρας, όμως, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την απίστευτη απάντηση που έδωσε η κόρη της σε άσκηση του σχολείου για τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Ειδικότερα, δίπλα στη λέξη φωτογραφία η μικρή Εύα έγραψε: “Η μαμά μου κάνει πολλά ποστ με φωτογραφίες”. Η ηθοποιός δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, σχολιάζοντας: «Oh no! Όταν οι εργασίες αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη:

To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: Τι απάντησε η κόρη της για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάσω Λασκαράκη, Instagram,vaso laskaraki, Instagram