Η τρυφερή φωτογραφία του εορτάζοντα Βασίλη Κικίλια με τον 3χρονο γιο του Παναγιώτη - Αντώνιο αγκαλιά

17:00 1/1/2024 - Πηγή: NewsIt

«Χρόνια Πολλά» με μία φωτογραφία με τον 3χρονο γιο τους, εύχονται για το νέο έτος, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού. Η φωτογραφία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τη σύζυγό του και τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο.

Ο Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκε το 2024 μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο, ενώ την Πρωτοχρονιά πρόκειται να γιορτάσουν οικογενειακώς την ονομαστική γιορτή του.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και

Πολιτικής Προστασίας ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους στα social media, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον μονάκριβο γιο του, τον οποίο κρατούσε στους ώμους του.

«Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά με αγάπη & υγεία για όλους. Να είστε καλά», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

     View this post on Instagram           

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias)

 

To άρθρο Η τρυφερή φωτογραφία του εορτάζοντα Βασίλη Κικίλια με τον 3χρονο γιο του Παναγιώτη - Αντώνιο αγκαλιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού, Πρωτοχρονιά, Παναγιώτη Αντώνιο,vasilis kikilias – tzeni balatsinou, protochronia, panagioti antonio