Βαγγέλης Νοΐδης: Η λατρεία για τις μηχανές και το μπάσκετ – Θρηνεί η Νάουσα

12:44 10/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Στα μαύρα έχει «ντυθεί» η πόλη της Νάουσας από τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, Βαγγέλη Νοΐδη σε τροχαίο, που σημειώθηκε χθες (09.09.2020) το μεσημέρι στην παραλιακή, την ώρα που εκείνος και ο συνοδηγός του, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έλαβαν σήμα να πάνε να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς που είχε ξεσπάσει σε οικόπεδο στον Άγιο Κοσμά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 33χρονος αστυνομικός φαίνεται πως προσπάθησε να αποφύγει αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο

στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να συρθούν μαζί με τον συνοδηγό του για 50 μέτρα, προσκρούοντας και σε δυο διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο συνεχίζονται, καθώς υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την υπερβολική ταχύτητα να ήταν τελικά η αιτία του κακού. 

Click4more Δάκρυα για τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε στην παραλιακή – Ψάχνουν τι προκάλεσε το τροχαίο

Μεγαλωμένος στη Νάουσα Ημαθίας ο Βαγγέλης Νοΐδης λάτρευε τον τόπο του, ενώ εκεί αποφάσισε, το 2014, να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του σύζυγο. Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο ξάδελφος του Αντώνης ο 33χρονος διέθετε έναν σπάνιο χαρακτήρα ενώ ήταν πάντα φιλότιμος και χαμογελαστός.

“Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια μας και όλη τη Νάουσα. Θρηνούμε όλοι τον χαμό του. Σαν χαρακτήρας ήταν το καλύτερο παιδί, φιλότιμος και πάντα χαμογελαστός. Δυστυχώς άφησε πίσω του ένα μικρό παιδί 6 ετών.

Έχει χρόνια που είχε φύγει από τη Νάουσα, αλλά ερχόταν συχνά. Ξεκίνησε ως συνοριοφύλακας, μετά αστυνομικός και στη συνέχεια μπήκε στην ομάδα ΔΙΑΣ. Του άρεσε και αγαπούσε τη δουλειά του, όπως αγαπούσε και τις μηχανές. Ήταν λάτρης αυτού του είδους των μηχανών”.

Αγάπη για το μπάσκετ

“Αθλητικός τύπος έπαιζε πάντα καλό μπάσκετ. Είχε ξεκινήσει από μια τοπική ομάδα, “Ζαφειράκης” λέγεται, ήταν καλός παίκτης αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι πιο επαγγελματικό”.  

Αμέσως μετά το τροχαίο, οι δυο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 33χρονου. Ο 25χρονος Αντώνης Νίκου έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, έχει θωρακικές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μηριαίο κάταγμα. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

To άρθρο Βαγγέλης Νοΐδης: Η λατρεία για τις μηχανές και το μπάσκετ – Θρηνεί η Νάουσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα