Βαγγέλης Αλεξανδρής: Αυτός ο αρνητικός χαρακτήρας νιώθω ότι θα με εξελίξει υποκριτικά

17:33 18/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε ποια σειρά θα παίξει την επόμενη σεζόν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής;

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου έδωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τα νέα του επαγγελματικά βήματα την επόμενη σεζόν.

Πού θα σας δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Δέχτηκα αρκετές προτάσεις, αλλά στάθηκα σε μία. Στη σειρά του Alpha “Παράδεισος

κυριών”, που διαδραματίζεται στην εποχή του ‘60. Θα υποδύομαι το κακό αφεντικό ενός πολυκαταστήματος. Αυτός ο αρνητικός χαρακτήρας νιώθω ότι θα με εξελίξει υποκριτικά. Γιατί ενώ ο Κυριάκος ήταν ένας καλός άνθρωπος, τώρα θα κάνω έναν κόντρα ρόλο.

Στη σειρά θα παίζουν επίσης ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και πολλοί άλλοι. Τα γυρίσματα για τον “Παράδεισο κυριών” ξεκινούν στις 18 Ιουλίου και πρέπει να δώσουμε πάλι τον καλύτερό μας εαυτό.

Θεατρικά πού θα σας δούμε τον χειμώνα;

Στο θέατρο Νέος Ακάδημος, στην παράσταση «Dogville», με τον Στέλιο Μάινα, την Έλλη Τρίγγου και μια πλειάδα ηθοποιών. Το έργο στηρίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη ταινία του 2003 με τη Νικόλ Κίντμαν, την οποία είχε λατρέψει το σινεφίλ κοινό. Διαδραματίζεται μετά το οικονομικό κραχ στην Αμερική του 1930 και απευθύνεται καίρια και στο σήμερα. Γιατί και σήμερα υπάρχουν βία, εξουσία και ρατσισμός.

To άρθρο Βαγγέλης Αλεξανδρής: Αυτός ο αρνητικός χαρακτήρας νιώθω ότι θα με εξελίξει υποκριτικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα