Βάνα Μπάρμπα: «Έτσι αισθάνομαι για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι δικαίωμά μου»

14:10 15/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό ήταν η Βάνα Μπάρμπα, και η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να μιλήσει και για το #metoo, όπως και για τις δηλώσεις της που έχουν συζητηθεί.

Η κουβέντα κράτησε αρκετά λεπτά, ενώ κάποια στιγμή ο διάλογος που είχαν η Φαίη Σκορδά με τη Βάνα Μπάρμπα ήταν έντονος και με ιδιαίτερες αναφορές…

Η Βάνα Μπάρμπα ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά

εάν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εξήγησε πως ως μία γυναίκα που έχει μεγαλώσει ένα παιδί μόνη της, δεν θα μπορούσε παρά να είναι πάντα στο πλευρό των γυναικών. Ωστόσο, την ενοχλεί η υπερβολή, όπως είπε.

Την συζήτηση άνοιξε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος και ρώτησε τη Βάνα Μπάρμπα: «Μία γυναίκα αντισυμβατική, που πήρε τον ταύρο και τον έπιασε από τα κέρατα, γιατί να πρέπει κάποια στιγμή να κάνει δηλώσεις που φάνηκαν σε κάποιους υποστηρικτικές για τον Πέτρο Φιλιππίδη;»

Η Βάνα Μπάρμπα απάντησε πως αυτό νιώθει και αυτή την άποψη εξέφρασε.

«Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας.

Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Για τον Χρήστο Κυριαζή, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε πως ήταν τιμή της που υπήρξε «μούσα» του και ότι είναι «κρίμα να χάνονται τέτοιοι άνθρωποι».

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως υπάρχει μια γυναίκα στα social media που την ενοχλεί με μηνύματα. «Έχει γίνει επικίνδυνη», τόνισε και δήλωσε πως έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της άγνωστης που την παρακολουθεί.

To άρθρο Βάνα Μπάρμπα: «Έτσι αισθάνομαι για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι δικαίωμά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα