Βαγιεκάνο: Oι τσακωμοί στην… εποχή του κορονοιού! Μάσκες και «μην με ακουμπάς» (video)

20:47 19/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Το κλίμα στη Ράγιο Βαγιεκάνο δεν είναι το… ιδανικό, μετά και τις περικοπές που έχουν γίνει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι στιγμές έντασης δεν λείπουν, αλλά ακόμα και στους… τσαμπουκάδες, οι εμπλεκόμενοι δεν ξεχνούν πως υπάρχει και ο κορονοϊός.

Οι παίκτες της Ράγιο Βαγιεκάνο έκαναν αποχή από τις προπονήσεις, διαμαρτυρόμενοι για το πλάνο περικοπών που επέβαλε η διοίκηση, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που δημιούργησε ο κορονοϊός.

Ο

προπονητής Πάκο Χέμεθ στέκεται στο… πλευρό των ποδοσφαιριστών του και μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (19.05.2020), είχε έντονο διάλογο με τον αθλητικό διευθυντή, Νταβίδ Κομπένιο.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο «Cuatro» έφερε στο… φως την ένταση που υπάρχει στη Ράγιο Βαγιεκάνο, που θα προσπαθήσει να μπει στα πλέι οφ ανόδου στην La Liga.

«Μην με ακουμπάς, Πάκο!», φώναξε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Μαδρίτης προς τον προπονητή, δείχνοντας ενοχλημένος με την συμπεριφορά του στο θέμα του πλάνου περικοπών. Οι δύο άνδρες φορούσαν μάσκες.

Να αναφέρουμε πως ο Κομπένιο ξέσπασε σε λυγμούς από τα νεύρα του. Αργότερα και με τους τόνους να έχουν πέσει, οι δυο άνθρωποι της Βαγιεκάνο φάνηκε να τα βρήκαν.

To άρθρο Βαγιεκάνο: Oι τσακωμοί στην… εποχή του κορονοιού! Μάσκες και «μην με ακουμπάς» (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα