Β. Μακεδονία – Ολλανδία και Ουκρανία – Αυστρία LIVE για το φινάλε του 3ου ομίλου στο Euro 2020

18:45 21/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Με έναν «τελικό» πρόκρισης ανάμεσα σε Ουκρανία και Αυστρία και ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς ανάμεσα στην ήδη πρώτη Ολλανδία και την ήδη αποκλεισμένη Βόρεια Μακεδονία ολοκληρώνεται ο 3ος όμιλος του Euro 2020.

Το απόλυτο 3Χ3 διεκδικεί η -ήδη πρώτη- Ολλανδία στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, η οποία μπορεί να είναι αποκλεισμένη μετά τις δύο ήττες τα πρώτα δύο ματς, αλλά έχει το κίνητρο της κατάκτησης του πρώτου βαθμού σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, ενώ παράλληλα θέλει να πει «αντίο» με τον καλύτερο τρόπο

στον ρέκορντμαν της εθνική ομάδας, Γκόραν Πάντεφ που απόψε δίνει το τελευταίο του διεθνές ματς.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων από το Newsit.gr

Την ίδια ώρα στο άλλο ματς του ομίλου επίκειται «μονομαχία» για μία θέση στον… Ήλιο της φάσης των «16». Αυστρία και Ουκρανία συγκρούονται έχοντας αμφότερες από τρεις βαθμούς. Η ισοπαλία πιθανώς βολεύει και τις δύο ομάδες στέλνοντας από τώρα τους Ουκρανούς στους «16» ως δεύτερους, ενώ οι Αυστριακοί με τον υπάρχοντα συντελεστή τερμάτων που έχουν (3-3) θα συγκεντρώσουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν ως καλύτεροι τρίτοι στην επόμενη φάση.

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Ολλανδία 6 (5-2)
2. Ουκρανία 3 (4-4)
3. Αυστρία 3 (3-3)
4. Βόρεια Μακεδονία 0 (2-5)

To άρθρο Β. Μακεδονία – Ολλανδία και Ουκρανία – Αυστρία LIVE για το φινάλε του 3ου ομίλου στο Euro 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα