Τζόκερ: Ο χιονιάς που θα θυμούνται για πάντα – Η μεγάλη τους έμπνευση με λίγα ευρώ και ο «μαύρος» αριθμός

10:19 11/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Τζόκερ με τους δύο νικητές της δεύτερης κατηγορίας να παίρνουν βαθιά οικονομική ανάσα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή…

Τζόκερ με νέο τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία και δύο νικητές στη δεύτερη (5άρια) που κερδίζουν από 56.795 ευρώ ο καθένας. Χρήματα που μπορεί να απέχουν πολύ από τα 750.000 ευρώ που υπήρχαν στην πρώτη κατηγορία, αλλά είναι ικανά για να αλλάξουν τις ζωές των νικητών προς το καλύτερο. Οι λογιαριασμοί, οι τιμές στα καύσιμα και οι αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, είναι σίγουρο πως δεν θα αξιολογούνται το ίδιο από εκείνους.

Πρόκειται λοιπόν για τους δύο νικητές

στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ που πόνταραν σε πρακτορεία της Δράμας και του Αμαρουσίου στην Αττική. Δύο δελτία που κόστιζαν 1,50 και 2,50 ευρώ αντίστοιχα. Ο νικητής από το Νευροκόπι της Δράμας μάλιστα κατέθεσε ένα δελτίο τυχαίας επιλογής, που σημαίνει ότι οι αριθμοί επιλέχθηκαν από τη μηχανή του πρακτορείου αυτόματα.

Και στα δύο δελτία δεν είχε συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός 16 που ήταν ο τζόκερ. Για την ιστορία στη χθεσινή κλήρωση (2412) οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι: 16, 17, 23, 27, 40 και αριθμός τζόκερ όπως είπαμε ο 16.

To άρθρο Τζόκερ: Ο χιονιάς που θα θυμούνται για πάντα – Η μεγάλη τους έμπνευση με λίγα ευρώ και ο «μαύρος» αριθμός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκερ,tzoker