Τζόκερ: Με 2 ευρώ «φουσκώνει» ο τραπεζικός του λογαριασμός – Ποιος αριθμός θα τον στοιχειώνει

09:21 20/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Τζόκερ και η νύχτα που έζησε στην Εύβοια θα του μείνει σίγουρα αξέχαστη. Τα χρήματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν πολλά και ο ίδιος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος…

Τζόκερ με νέο τζακ ποτ και ένα νικητή στη δεύτερη κατηγορία που κερδίζει 45.000 ευρώ. Στο δελτίο που κατέθεσε σε πρακτορείο στην Εύβοια, βρέθηκαν 4 επιτυχίες στην κατηγορία με την κάθε μία να κερδίζει από 11.340 €. Τα στοιχεία του, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν γίνει γνωστά, με τα σενάρια στην περιοχή της Δροσιάς, να δίνουν και να παίρνουν από νωρίς το πρωί.

Το δελτίο τζόκερ

που κατέθεσε κόστιζε μόλις 2 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Ο τυχερός ή η τυχερή παίκτρια συμπλήρωσε τους αριθμούς και αποδείχθηκε πως είχε έμπνευση. Έπεσε έξω μόνο στον αριθμό τζόκερ που ήταν το 14. Αν είχε μαντέψει και αυτόν σωστά θα πήγαινε στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας, που ήταν 600.000 ευρώ. Μετά το τζακ ποτ που σημειώθηκε, στην κλήρωση της επόμενης Τρίτης το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ, οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι  5, 11, 13, 26, 27  και τζόκερ ο αριθμός 14 .

To άρθρο Τζόκερ: Με 2 ευρώ «φουσκώνει» ο τραπεζικός του λογαριασμός – Ποιος αριθμός θα τον στοιχειώνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκερ, – Ποιος,tzoker, – poios