Τζο Κουτσοκώστα: Μου είπαν να έρθω, ήρθα, συμφωνήσαμε για το “I love Σου Κου”

20:52 20/9/2023 - Πηγή: NewsIt

“Η Μπέττυ Μαγγίρα μού προκαλεί μια άνεση και ένα οικείο περιβάλλον” ομολογεί η Τζο Κουτσοκώστα.

Για πρώτη φορά σε τηλεοπτική ομάδα θα βρεθεί η Τζο Κουτσοκώστα, ειδικότερα στη νέα εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, γι’ αυτό και μίλησε με ενθουσιασμό την Τετάρτη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

“Ετοιμαζόμαστε! Ακόμα δεν έχουμε μπει στις πρόβες και στα υπόλοιπα αλλά ετοιμαζόμαστε. Είναι η πρώτη

φορά για μένα που θα βρεθώ σε πάνελ εκπομπής και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Εννοείται πως έχω το άγχος της αρχής γιατί είναι είναι κάτι πολύ καινούργιο για μένα αλλά είμαι και σε ένα περιβάλλον που το νιώθω ασφαλές” πρόδωσε με χαμόγελο εξερχόμενη από μια από τις πρώτες συσκέψεις του νέου “I love Σου Κου”.

“Είμαστε η ομάδα που είμαστε και νιώθω ότι θα πάει πολύ ωραία. Τα παιδιά φυσικά και τα ήξερα, τώρα έχω γνωρίσει βέβαια και κάποιους έξτρα ανθρώπους αλλά τους περισσότερους τους ήξερα. Μου είπαν να έρθω, ήρθα, συμφωνήσαμε… αυτό” πρόσθεσε, επίσης, η Τζο Κουτσοκώστα.

“Επειδή είναι πολύ αρχή ακόμη, δηλαδή έχουμε πολλές μέρες μπροστά μας μέχρι να βγούμε εμείς στον αέρα, είναι πολλά που δεν ξέρω αν μπορώ και αν πρέπει να τα αποκαλύψω. Οπότε θα σας αφήσω και εγώ με το σασπένς.

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι τρομερή, πάρα πολύ ταλαντούχα, μου προκαλεί μια άνεση και ένα οικείο περιβάλλον, νιώθω ασφάλεια που είναι αυτή που είναι” συμπλήρωσε η νέα συνεργάτιδα της παρουσιάστριας στην κάμερα του STAR.

To άρθρο Τζο Κουτσοκώστα: Μου είπαν να έρθω, ήρθα, συμφωνήσαμε για το “I love Σου Κου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζο Κουτσοκώστα, Μου, Σου Κου”,tzo koutsokosta, mou, sou kou”