ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός LIVE για την Euroleague

18:43 3/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague. Παρακολουθήστε LIVE τη δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία των Πειραιωτών από το newsit.gr.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά την εντός έδρας

ήττα από την Μπασκόνια, θα προσπαθήσει να κυνηγήσει ένα μεγάλο “διπλό”, ούσα πλέον σχεδόν πλήρης, αφού εκτός έμεινε μόνο ο Χάρισον.

Στο 5-4 το ρεκόρ των Πειραιωτών, στο 8-3 αυτό της ΤΣΣΚΑ.

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr

Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ο κόουτς Μπαρτζώκας τόνισε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που επιτίθεται πολύ στα miss match των αντιπάλων, προσπαθεί να σημαδέψει το παιχνίδι και έχει παίκτες καλούς στο ένα εναντίον ενός και με πλάτη και πρόσωπο στο καλάθι».

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 9η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-4, ενώ θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να επιστρέψουν στην οκτάδα.

Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό χωρίς προβλήματα, ενώ έρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 74-73. Έχοντας στο μυαλό του τους περσινούς αγώνες με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να μετρούν 2/2 νίκες, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με μπόλικη αθλητικότητα, έχουν σκαμπανεβάσματα αλλά παλεύουν πάντα με ενέργεια. Δεν ξεχνάμε τι συνέβη πέρυσι, όταν έπαιξαν με πολλές απουσίες και μας έδωσαν ένα καλό μάθημα πώς να παλεύεις».

«Περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και στην ρακέτα , πολλά συμβαίνουν λόγω της παρουσίας των Σλούκα, Σπανούλη και ΜακΚίσικ, το ίδιο και ο Τζένκινς», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού. Η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-3, πίσω μονάχα από την Μπαρτσελόνα.

To άρθρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός LIVE για την Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα