Τσιτσιπάς στο Live News: «Είναι ένα ψιλοσοκ αυτό που συμβαίνει! Δεν έχουμε ιδέα πότε θα ξαναρχίσει το tour»

18:37 8/4/2020 - Πηγή: NewsIt

«Δεν έχουμε ξανά βιώσει κάτι τέτοιο» τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σχολιάζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λόγω του κορονοϊού. «Πήρε νωρίς πρωτοβουλίες ο Μητσοτάκης» σχολίασε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Γαλλία, στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου, και μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για τις… μοναχικές προπονήσεις που κάνει αυτή την περίοδο αλλά και τις πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνει ο αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα το άθλημα του τένις, λόγω του κορονοϊού.

Ο

Έλληνας τενίστας ανέφερε πως η κατοικία του δεν έχει μεγάλη επαφή με κόσμο κι έτσι αισθάνεται ασφάλεια από τον κορονοϊό (παρά το γεγονός πως βρίσκεται στη δοκιμαζόμενη Γαλλία), ενώ επισήμανε πως πέρα από τη γυμναστική που κάνει, παίζει και λίγο τένις, αλλά με τα αδέρφια και τους γονείς του.

Ο Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέχεια για το… pause που έχει «πατήσει» το τένις, επισημαίνοντας πως κανείς δεν έχει ιδέα το πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες και μάλιστα αναφέρθηκε στο «σενάριο» που ακούγεται και κάνει λόγο για επιστροφή στη δράση με το νέο έτος!

«Το να είσαι σπίτι όλη μέρα δεν είναι εύκολο και για εμάς, που είμαστε ενεργοί αθλητές οι οποίοι παίζουμε σε κάποιο επίπεδο και γυμναζόμαστε καθημερινά. Είναι ένα… ψιλοσοκ αυτό που συμβαίνει.» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις κινήσεις που έγιναν στην Ελλάδα, κατά του κορονοϊού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε: «Τα πηγαίνει πολύ καλύτερα η χώρα μας από άλλες, όπως η Γαλλία και η Ιταλία. Πήραμε πολύ καλά μέτρα ασφαλείας. Είχα μιλήσει και στον πρωθυπουργό πριν από μερικές εβδομάδες και νομίζω πως η στάση που έλαβε και οι πρωτοβουλίες που πήρε από πολύ νωρίς, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να είμαστε σε αυτή την κατάσταση»

To άρθρο Τσιτσιπάς στο Live News: «Είναι ένα ψιλοσοκ αυτό που συμβαίνει! Δεν έχουμε ιδέα πότε θα ξαναρχίσει το tour» δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, Live News, Είναι,tsitsipas, Live News, einai