Τσιτσιπάς – Μάχατς 2-1: Με ψυχωμένη ανατροπή στα προημιτελικά της Βιέννης

19:36 26/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα χρειάστηκε κόντρα στον Τόμας Μάχατς, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Erste Bank Open. Επόμενος αντίπαλος ο Κροάτης Μπόρνα Γκόγιο.

Το εισιτήριο για τους “8” του Erste Bank Open πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας ίδρωσε κόντρα στον Τόμας Μάχατς (νο 74 στην παγκόσμια κατάταξη), έφτασε κοντά

στον αποκλεισμό, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή στο φινάλε και να πάρει τη νίκη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και πήρε άνετα το πρώτο σετ με 6-3. Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστες υπερασπίστηκαν αποτελεσματικά το σερβίς τους μέχρι το 4-4. Ο Μάχατς έκανε το 5-4 και βρήκε μπρέικ στη συνέχεια, παίρνοντας το δεύτερο σετ με 6-4.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Τσιτσιπά στο τρίτο σετ, όταν ο αντίπαλος του βρήκε ακόμα ένα μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2, φτάνοντας κοντά στη νίκη. Ωστόσο, ο Έλληνας τενίστας έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ, ισοφαρίζοντας 4-4.

Οι δύο τενίστες υπερασπίστηκαν στη συνέχεια τα σερβίς τους (5-5), ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε νέο μεγάλο μπρέικ για το 6-5 και συνέχεια έκλεισε το παιχνίδι (7-5), φτάνοντας σε μία σπουδαία ανατροπή.

 

To άρθρο Τσιτσιπάς – Μάχατς 2-1: Με ψυχωμένη ανατροπή στα προημιτελικά της Βιέννης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς – Μάχατς 2-1, Βιέννης,tsitsipas – machats 2-1, viennis