Τσίπρας για επίθεση στη Real: Άμεσα οι δράστες στη Δικαιοσύνη - Επικοινώνησε με Χατζηνικολάου

11:05 13/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Να φέρει άμεσα τους δράστες της επίθεσης στη Real News στη Δικαιοσύνη ζητά από την πολιτεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Η εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ομίλου έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.07.2022).

Ο κ. Τσίπρας

είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με το Νίκο Χατζηνικολάου και εξέφρασε στον δημοσιογράφο τη συμπαράστασή του για την εμπρηστική επίθεση.

Με ένα tweet του ο Αλέξης Τσίπρας ένωσε τη φωνή του με όλο τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο που καταδίκασε την επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίας Real News και του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm.

«Η εμπρηστική επίθεση στον RealFm, ακόμη μια επίθεση στην ελευθερία του Τύπου και της ενημέρωσης. Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να φέρει τους δράστες στη δικαιοσύνη», ανέφερε σε tweet του ο Αλέξης Τσίπρας

Η εμπρηστική επίθεση στον #RealFm, ακόμη μια επίθεση στην ελευθερία του Τύπου και της ενημέρωσης.
Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να φέρει τους δράστες στη δικαιοσύνη.

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) July 13, 2022

Αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε και επικοινωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου, εκδότη της Real News. Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε στον δημοσιογράφο τη συμπαράστασή του για την εμπρηστική επίθεση στον Real FM.

To άρθρο Τσίπρας για επίθεση στη Real: Άμεσα οι δράστες στη Δικαιοσύνη - Επικοινώνησε με Χατζηνικολάου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρας, Real, Άμεσα, Δικαιοσύνη,tsipras, Real, amesa, dikaiosyni