Τσίπρας: Απώτατο όριο της τοξικότητας οι εκφράσεις χαμαιτυπείου του Μητσοτάκη - Να διώξει τον Συρίγο ή να παραιτηθεί ο ίδιος!

14:46 14/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Μάχη στη Βουλή μέρος… δεύτερον, αφού σήμερα (14.07.2022) μιλά για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την Παιδεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε με επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος βρίσκεται σε αδιέξοδο

όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν θα πάρει μέρος στον κατήφορο τοξικότητας της κυβέρνησης. Απευθυνόμενος στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, παραδέχτηκε ότι τα όσα είπε σε βάρος της ο Χριστόφορος Βερναρδάκης ήταν άστοχα και δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν σας έφτανε η ειλικρινής συγγνώμη ενός βουλευή» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για τη φράση «εκτσογλανισμός» που χρησιμοποίησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για εκφράσεις χαμαιτυπείου, που είναι το απώτατο όριο τοξικότητας. 

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στο θέμα που προκάλεσε χαμό, νωρίτερα, με τα όσα είπε ο Άγγελος Συρίγος για το Πολυτεχνείο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση και είτε να διώξει τον υφυπουργό Παιδείας είτε να παραιτηθεί ο ίδιος!

Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

To άρθρο Τσίπρας: Απώτατο όριο της τοξικότητας οι εκφράσεις χαμαιτυπείου του Μητσοτάκη - Να διώξει τον Συρίγο ή να παραιτηθεί ο ίδιος! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρας, Απώτατο, Μητσοτάκη -, Βερναρδάκη,tsipras, apotato, mitsotaki -, vernardaki