Τσινγκουέν Ζενγκ – Μαρία Σάκκαρη 2-0: Αποκλεισμός με το «καλημέρα» στο Zhengzhou Open

16:26 11/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε μέσα στην… έδρα της Τσινγκουέν Ζενγκ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 σετ και αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο του Zhengzhou Open, στην πόλη Τσεντσόου στη βορειοανατολική Κίνα.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε απευθείας από τον 2ο γύρο του Zhengzhou Open αλλά γνώρισε με το… καλημέρα τον αποκλεισμό. (Νο24) επικράτησε του νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης με 7-6, 6-3 και την άφησε εκτός συνέχειας του τουρνουά (500άρι της WTA).

Η

Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ στο τάι-μπρέικ με 7-6/2, ενώ στο δεύτερο παραδόθηκε στην αντίπαλό της, που έφτασε πολύ πιο άνετα στο 6-3 και την πρόκριση ύστερα από μία ώρα και 52 λεπτά, εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά.

Η Τσινγουέν Ζενγκ θα αντιμετωπίσει τη Ανχελίνα Καλίνινα, η οποία νίκησε με 2-0 σετ την Βέρα Ζβονάρεβα. Να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Κινέζας τενίστριας κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη, μετά από δυο ήττες που είχε γνωρίζει.

 

Sealed with an ACE

Zheng Qinwen defeats No.3 seed Sakkari 7-6(2), 6-3. #ZhengzhouOpen pic.twitter.com/AnyzSx58TJ

wta (@WTA) October 11, 2023

To άρθρο Τσινγκουέν Ζενγκ – Μαρία Σάκκαρη 2-0: Αποκλεισμός με το «καλημέρα» στο Zhengzhou Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα