Τσέλσι: Τα κριτήρια για την αγορά των Λονδρέζων

18:09 25/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Στην τελική ευθεία έχει μπει η πώληση της Τσέλσι, μετά και από τις κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης στον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ποια τα κριτήρια για την αγορά της.

Έξι είναι οι υποψήφιοι αγοραστές της Τσέλσι, όπως μετέδωσε σήμερα (24/03) το BBC. Δύο εξ΄αυτών, επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων και συγκεκριμένα, η κοινοπραξία με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρόουτον και τον συνιδιοκτήτη των Λος Αντζελες Ντότζερς, Τοντ Μπόελι.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες

ημέρας θα καταρτισθεί ένας πιό μικρός κατάλογος υποψηφίων και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί ο τελικός μειοδότης. Ακολούθως, θα εξετασθεί από την Premier League, καθώς η διοργανώτρια Αρχή, πρέπει να «δώσει το πράσινο φως», για να επικυρωθεί η αλλαγή ιδιοκτησίας και ν΄ αρχίσει η «μετά-Αμπράμοβιτς» εποχή στους «μπλε».

Τα κριτήρια επιλογής, περιλαμβάνουν το μέγεθος της προσφοράς (σ.σ. ο Αμπράμοβιτς έθεσε την τιμή στα 3 δισ. λίρες ή 3,6 δισ. ευρώ), την ταχύτητα με την οποία διατίθενται τα κεφάλαια και την εμπειρία των «μνηστήρων» στο ποδόσφαιρο.

To άρθρο Τσέλσι: Τα κριτήρια για την αγορά των Λονδρέζων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα