Τσέλσι: Η βρετανική κυβέρνηση αφήνει ανοικτό «παράθυρο» πώλησης και οι οπαδοί στέλνουν μήνυμα

12:23 11/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Παρά τις κυρώσεις που επέβαλε στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και των σχέσεων του με τον Πούτιν, η κυβέρνηση της Βρετανίας εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο πώλησης της Τσέλσι. Την ίδια στιγμή, οι οπαδοί των “μπλε” έστειλαν μήνυμα προς την κυβέρνηση, για να αφήσει ήσυχη την ομάδα.

Οι κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης στον Ρομάν Αμπράμοβιτς έβαλαν «φρένο» στην πώληση της Τσέλσι την οποία είχε ήδη δρομολογήσει ο Ρώσος μεγιστάνας, γεγονός -όμως- που βάζει σε… οικονομικές περιπέτειες τους “μπλε”.

Σύμφωνα όμως με σχετική

ενημέρωση που έγινε την Παρασκευή (11.03.2022), όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει την Τσέλσι μπορεί να απευθυνθεί στη βρετανική κυβέρνηση και να καταθέσει μια πρόταση.

«Με τους σημερινούς κανονισμούς, η πώληση της Τσέλσι, δεν θα επιτρεπόταν. Ωστόσο, εάν εμφανιζόταν αγοραστής, θα ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο, να προσεγγίσει την κυβέρνηση και να ζητήσει να διαφοροποιηθούν οι όροι, με τρόπο που να επιτρέπει να πραγματοποιηθεί αυτή η πώληση», δήλωσε στο Sky News, ο υπουργός Τεχνολογίας της Βρετανίας, Κρις Φιλπ.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση της Βρετανίας δέχεται και πιέσεις από την πλευρά των οπαδών της Τσέλσι. Οι φίλοι των “μπλε” βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να μπαίνει σε μπελάδες και στέλνουν μήνυμα.

Οπαδοί πήγαν έξω από το γήπεδο της ομάδας και έγραψαν: «Η Ευρώπη χρηματοδοτεί τον πόλεμο, αφήστε την ομάδα μας ήσυχη».

Θυμίζουμε πως οι Λονδρέζι -με βάση τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στον Ρομάν Αμπράμοβιτς- δεν θα μπορέσουν ούτε καν να προχωρήσουν στην πώληση εισιτηρίων ή να ανοίξουν την μπουτίκ που υπάρχει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπως και να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για πώληση παίκτη.

“Leave our club alone.”

– Outside Stamford Bridge. pic.twitter.com/e77AfPx40O

Uber Chelsea FC (@UberCheIseaFC) March 11, 2022

To άρθρο Τσέλσι: Η βρετανική κυβέρνηση αφήνει ανοικτό «παράθυρο» πώλησης και οι οπαδοί στέλνουν μήνυμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσέλσι,tselsi