Τσέλσι: Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία διώχνει τον Αμπράμοβιτς από τους «μπλε»

20:07 24/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Την ιδιοκτησία της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει να αφαιρέσει το κόμμα των Εργατικών στη Μεγάλη Βρετανία καθώς υπάρχουν ισχυρισμοί πως εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς στη Ρωσία.

Το ντόμινο των εξελίξεων μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζεται με τα γεγονότα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να πληθαίνουν και να εμπλέκουν ισχυρά πρόσωπα όπως ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι,

Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Συγκεκριμένα ο βουλευτής του εργατικού κόμματος Κρις Μπράιαν παρουσίασε στο κοινοβούλιο έγγραφα από το πουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με τα οποία ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φέρεται να έχει διασυνδέσεις με υποθέσεις διαφθοράς, στην προσπάθειά του να ασκήσει πολιτική επιρροή στη Ρωσία το 2019.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε και δεν έχει γίνει τίποτα. Μπορεί ο Αμπράμοβιτς να έχει έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο σε αυτή την χώρα; Μήπως πρέπει να εξεταστεί η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του όπως το σπίτι αξίας 152 εκατομμυρίων λιρών;» ήταν η ερώτηση του Μπράιαν στο κοινοβούλιο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πρωθυπουργού απάντησε σε σχετική ερώτηση πως δεν μπορεί να σχολιάσει έγγραφα που έχουν διαρρεύσει κατά τέτοιον τρόπο, ενώ προσέθεσε πως ο Μπόρις Τζόνσον θα μιλήσει για μία σειρά δράσεων εντός της ημέρας.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πάντως βρίσκεται εδώ και μήνες εκτός Αγγλίας, λόγω προβλήματος με τη βίζα του στη χώρα και πλέον, με τις παραπάνω κατηγορίες να ερευνώνται φαίνεται απίθανο να επιστρέψει σσύντομα.

To άρθρο Τσέλσι: Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία διώχνει τον Αμπράμοβιτς από τους «μπλε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα