Τσάρλι Σιν και Ντενίζ Ρίτσαρντς άφησαν στην άκρη τις «ανοησίες»: Πλέον, είμαστε φίλοι

13:54 14/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι σχέσεις του Τσάρλι Σιν με την Ντενίζ Ρίτσαρντς φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί, 13 χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού.

Το ζευγάρι ξεκίνησε την σχέση του το 2000, παντρεύτηκε το 2002 και απέκτησε δύο κόρες που είναι σήμερα 19 και 18 ετών. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της Ντενίζ Ρίτσαρντς, η ηθοποιός κατηγόρησε τον Τσάρλι Σιν ότι απειλούσε να την σκοτώσει.

Υπό την σκιά των κατηγοριών αυτών, το πολυσυζητημένο διαζύγιο οριστικοποιείται το 2006.

«Πλέον

είμαστε φίλοι. Περάσαμε τόσα πολλά… μαζί, που δεν νομίζω ότι έχει απομείνει ενέργεια σε κανέναν από τους δυο μας για να συνεχίσουμε τη διαμάχη. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι τα παιδιά.

Ξέραμε ότι έπρεπε να βάλουμε στην άκρη τις ανοησίες μας και να επικεντρωθούμε στα παιδιά, επειδή δεν είχαν καμία σχέση με τίποτα απ’ όλα αυτά» δήλωσε ο Αμερικάνος σταρ.

Ο Τσάρλι Σιν είναι πλέον έξι χρόνια “καθαρός” από τις καταχρήσεις που τον είχαν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν και επιστρέφει σταδιακά στην μικρή οθόνη.

Υπενθυμίζεται ότι η μάχη που έδινε ο Charlie Sheen με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, είχε στοιχίσει στον ηθοποιό και την δουλειά του καθώς είχε απολυθεί από την δημοφιλή σειρά Two and a Half Men στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Την επιστροφή του δημοφιλούς ηθοποιού στον χώρο του θεάματος σηματοδοτεί η συμμετοχή του στην σειρά «Bookie» η οποία έκανε πρεμιέρα στο Max στις 30 Νοεμβρίου.

To άρθρο Τσάρλι Σιν και Ντενίζ Ρίτσαρντς άφησαν στην άκρη τις «ανοησίες»: Πλέον, είμαστε φίλοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα