Τροχαίο με καραμπόλα 5 αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη - Οδηγός είχε καρδιακό επεισόδιο

21:27 22/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή 5 αυτοκινήτων σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22.3.2023) στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο οδηγός αγροτικού είχε καρδιακό επεισόδιο όσο οδηγούσε, με αποτέλεσμα την καραμπόλα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το thestival.gr για το τροχαίο, το αγροτικό αυτοκίνητο κινείτο στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη και έπεσε πάνω

σε δύο άλλα, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα και χτύπησε άλλα 2 παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα.

Η τρελή πορεία του αγροτικού σημειώθηκε καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του είχε καρδιακό επεισόδιο ενώ οδηγούσε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε ταχύτατα στο σημείο και μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο ενώ στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε βίντεο από το σημείο του τροχαίου στη Θεσσαλονίκη:

Ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου που είδε το αγροτικό να πέφτει πάνω του δήλωσε, σε εμφανή κατάσταση σοκ, ότι «όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Άνοιξα τα μάτια μου και τον είδα απέναντι (σ.σ. στο αντίθετο ρεύμα)».

«Το μόνο που θυμάμαι ήταν (σ.σ. το αγροτικό όχημα) να κινείται με μεγάλη ταχύτητα» δήλωσε ο οδηγός, ο οποίος βρισκόταν με το δικό του αυτοκίνητο του σταματημένος στο φανάρι.

To άρθρο Τροχαίο με καραμπόλα 5 αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη - Οδηγός είχε καρδιακό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο, Θεσσαλονίκη - Οδηγός,trochaio, thessaloniki - odigos