Τρία τεστ έκανε ο Σολτς πριν την συνάντηση με τον Πούτιν - Αρνήθηκε όμως το ρωσικό και έτσι κάθισε στο μακρύ τραπέζι

19:16 15/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτο παρασκήνιο πριν την συνάντηση του Όλαφ Σολτς με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι δύο ηγέτες κάθισαν στο γνωστό πλέον λευκό οβάλ τραπέζι στο οποίο ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε υποδεχθεί την προηγούμενη εβδομάδα και τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, καθώς και ο Όλαφ Σολτς αρνήθηκε να υποβληθεί σε μοριακό τεστ PCR για κορονοϊό από τις ρωσικές αρχές.

Όπως έγινε γνωστό από την Καγκελαρία, ο καγκελάριος υποβλήθηκε σε δύο διαγνωστικά τεστ

πριν από την αναχώρησή του από το Βερολίνο και σε ένα ακόμη τεστ κατά την άφιξή του στη Ρωσία, από τη γιατρό που υπηρετεί στη γερμανική πρεσβεία στη Μόσχα, με εξοπλισμό που μεταφέρθηκε ειδικά με την αποστολή του κ. Σολτς. Οι ρωσικές αρχές προσκλήθηκαν μάλιστα να παρακολουθήσουν τη διαδικασία και ο καγκελάριος παρέμεινε στο αεροσκάφος του επί 40΄. Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, «τρία τεστ θα πρέπει να είναι αρκετά».

Πριν φθάσει στο Κρεμλίνο, ο γερμανός Καγκελάριος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ μετά τις συνομιλίες με τον Βλαντιμίρ Πούτιν είχαν προγραμματιστεί συναντήσεις με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, μεταξύ των οποίων και με οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και ενημέρωση του κ. Σολτς στους πρέσβεις των κρατών-μελών της ΕΕ στη Ρωσία.

To άρθρο Τρία τεστ έκανε ο Σολτς πριν την συνάντηση με τον Πούτιν - Αρνήθηκε όμως το ρωσικό και έτσι κάθισε στο μακρύ τραπέζι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρία, Σολτς, Πούτιν - Αρνήθηκε,tria, solts, poutin - arnithike