Τρελό μπουζουκο-γλέντι σε κλειστό χώρο στη Χαλκίδα χωρίς μάσκες και μέτρα

19:09 6/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Οι εικόνες προκαλούν μεγάλη ανησυχία αλλά και πολλά ερωτήματα. Έρχονται από τη Γλύφα Χαλκίδας και καταγράφηκαν το Σάββατο 3 Ιουλίου…

Αν και ακόμα, τα μαγαζιά με κλειστούς χώρους κανονικά δε θα έπρεπε να λειτουργούν, όπως θα δείτε στις εικόνες του EviaZoom αυτό το μπουζουκάδικο όχι μόνο λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα  αλλά στις εικόνες φαίνεται ο κόσμος να περιφέρεται στο μαγαζί χωρίς μάσκες, αποστάσεις να μην τηρούνται και φυσικά να παρατηρείται συνωστισμός σε κλειστό χώρο εν μέσω πανδημίας!

Click4More: Σταματάνε τα πάρτυ στο beach bar

της παραλιακής με τα 100 κρούσματα κορονοϊού

Σύμφωνα με το EviaZoom το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ μία από τα ίδια έγιναν και σε club, στο οποίο πέρυσι είχε μπει και λουκέτο από κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού και συγκεκριμένα λόγω όρθιων πελατών.
Σύμφωνα με το τοπικό site, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι δεν έγινε κανένας έλεγχος από την Τουριστική Αστυνομία Χαλκίδας ή από κάποια άλλη υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, την στιγμή μάλιστα που το κορονογλέντι στο μπουζουξίδικο είχε προαναγγελθεί αρκετές μέρες πριν, μέσα από την σελίδα της επιχείρησης στο facebook.

To άρθρο Τρελό μπουζουκο-γλέντι σε κλειστό χώρο στη Χαλκίδα χωρίς μάσκες και μέτρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα