“Τρελή” ανατροπή σε 4 λεπτά από την Κολωνία που “έσωσε” το βαθμό με τη Φορτούνα (video)

21:00 24/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Κολωνία και Φορτούνα Ντίσελντορφ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, για την 27η αγωνιστική της Bundesliga, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν σε 4 λεπτά το προβάδισμα των αντιπάλων τους αν και ήταν πίσω στο σκορ με 0-2.

Με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Κολωνία κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στο εντός έδρας ματς με την Φορτούνα του Ντίσελντορφ, αφού με γκολ των Μοντέστ

(88′) και Κόρδομπα (90’+1′) επέστρεψε από το 0-2, όπου είχε βρεθεί και έφτασε έτσι στους 43 βαθμούς διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μέχρι εκείνο το σημείο η Φορτούνα φαινόταν να ελέγχει απόλυτα το ματς καθώς είχε προηγηθεί  με τέρματα των Καραμάν (41′) και Τόμι (61′), ενώ ενδιάμεσα η Κολωνία είχε χάσει πέναλτι, αφού ο Ουτ στο 58΄ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του από την άσπρη βούλα. 

Παρ’όλα αυτά η Κολωνία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει στο ματς και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, στερώντας ταυτόχρονα από τη Φορτούνα τη δυνατότητα να πλησιάσει στον ένα βαθμό τη Μάιντς, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

To άρθρο “Τρελή” ανατροπή σε 4 λεπτά από την Κολωνία που “έσωσε” το βαθμό με τη Φορτούνα (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα