Τρανς δάσκαλος με τεράστιο στήθος προκαλεί χαμό σε σχολείο του Καναδά

21:53 21/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Η επιτροπή των καθηγητών σε αυτή την περιφέρεια του Καναδά πάντως, στηρίζει τον τρανς δάσκαλο, ο οποίος έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, από τότε που εμφανίστηκε για μάθημα με δύο τεράστια προσθετικά στήθη.

Ο δάσκαλος με τα πλούσια ξανθά μαλλιά, τραβήχτηκε σε βίντεο από μαθητές του την ώρα που χειριζόταν ένα εργαλείο κοπής ξυλείας, φορώντας στενό σορτς και στενό τοπ, μέσα από το οποίο διαγράφονταν τα τεράστια στήθη του.

I don’t remember my shop teacher looking like this pic.twitter.com/pHHr58Zspa

King Royce Lopez II (@hippojuicefilm) September 14, 2022

Άλλοι μαθητές τον φωτογράφισαν με άλλη αμφίεση, πάντα όμως στο ίδιο μοτίβο: Στενά ρούχα που διαγράφουν τα στήθη του σύμφωνα με την nypost.com

Ο εκπαιδευτικός διδάσκει σε ένα γυμνάσιο στο Όακβιλ και κάποιοι μαθητές, αρνήθηκαν να συνεχίσουν τα μαθήματα με τον συγκεκριμένο καθηγητή που άρχισε να ντύνεται γυναικεία τον περασμένο χρόνο σύμφωνα με την «Toronto Sun».

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, είπε ότι δημιουργήθηκε ένα σχέδιο ασφαλείας για τον εκπαιδευτικό έτσι ώστε να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του παρά τις όποιες διαμαρτυρίες.

Η προστασία των «δικαιωμάτων των φύλων» είναι «η στάση που ακολουθεί η σχολική επιτροπή και στέκονται πίσω από τον δάσκαλο», είπε στην τοπική εφημερίδα.

 

To άρθρο Τρανς δάσκαλος με τεράστιο στήθος προκαλεί χαμό σε σχολείο του Καναδά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα