Τουρκία: Το νέο τραγούδι αγάπης, που αφιέρωσαν στον Ερντογάν οι οπαδοί του

10:24 10/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Στην Τουρκία οι οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μάλλον κάπου άκουσαν εκείνον τον τίτλο της εκπομπής του OPEN «Ένα τραγούδι ακόμα» και δεν σταματάνε να αφιερώνουν το ένα τραγούδι μετά το άλλο στον πρόεδρο της γειτονικής χώρας.

Οι υποστηρικτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αφιέρωσαν πάλι ένα τραγούδι αγάπης στον πρόεδρο της Τουρκίας σε προεκλογική ομιλία που έκανε, όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης.

Η νέα αφιέρωση

που έκαναν οι οπαδοί του Ερντογάν στον Τούρκο πρόεδρο ήταν ένα τουρκικό ερωτικό τραγούδι της δεκαετίας του ΄80 από γνωστό τραγουδιστή.

Οι στίχοι ήταν φυσικά ερωτικοί και μιλούσαν για αγάπη.

 

Οι στίχοι αναφέρουν:

«Όλα τα κάνω για σένα. Τις προσευχές μου και τα όνειρά μου. Οι επιθυμίες μου και τα δάκρυα μου. Όλες οι αγκαλιές μου θα είναι για σένα. Όλα για σένα… Όλα για εσάς. Μέχρι το τέλος της ζωής μας. Μέχρι τέλους. Ο Θεός να σας εχει πάντα μαζί μας κυριε πρόεδρε.

Σε όσους με ακούν και δεν με ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ! Σε όσους με ακούν και δεν με ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ!».

To άρθρο Τουρκία: Το νέο τραγούδι αγάπης, που αφιέρωσαν στον Ερντογάν οι οπαδοί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα