Τουρκία: Πανικός για ένα σακί πατάτες που μοιράζει ο Ερντογάν – Απίστευτες εικόνες συνωστισμού (vid)

08:51 19/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού καταγράφηκαν στην Τουρκία κατά τη διανομή πατατών και κρεμμυδιών, μέτρο που είχε προαναγγείλει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν ακόμα και από την εφαρμογή του. Σε βίντεο αναρτήθηκαν διακρίνεται πλήθος κόσμου, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, να συνωστίζεται για να πάρει ένα σακί πατάτες. 

Στην πόλη Ούρφα ο κόσμος έφτασε στο σημείο να σκαρφαλώνει ακόμα και στο φορτηγό που τα σακιά με τις πατάτες. Σημειώνεται ότι οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης είναι ιδιαίτερα αιχμηρές, καταγγέλλοντας ότι «αυτά είναι τα χάλια

της Τουρκίας». Οι εικόνες από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν οδήγησαν τις αρχές στην απόφαση να διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Όπως εξηγεί ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης, δεν αποκλείεται να συμβούν αντίστοιχα περιστατικά και το επόμενο διάστημα, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει υποσχεθεί στους πολίτες ότι θα διανεμηθούν μέσα στο Ραμαζάνι εκατομμύρια τόνοι πατάτες και χιλιάδες τόνοι κρεμμυδιών για να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

To άρθρο Τουρκία: Πανικός για ένα σακί πατάτες που μοιράζει ο Ερντογάν – Απίστευτες εικόνες συνωστισμού (vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα