Τουρκία: Μέχρι και τραγούδι είπε μαζί με δημοφιλή καλλιτέχνη ο Ερντογάν για να κερδίσει ψήφους

10:50 5/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Αν είχε τραγουδήσει σε talent show θα έπαιρνε κάτω από τη βάση, αλλά όπως και να ‘ναι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνει τα πάντα για να αλιεύσει ψήφους και δεν δίστασε να κάνει ακόμα και τον τραγουδιστή. Ο Τούρκος πρόεδρος τραγούδησε παρέα με δημοφιλή καλλιτέχνη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία ήταν καλεσμένος και ο δημοφιλής Τούρκος τραγουδιστής, Ιμπραήμ Τατλισές, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης. Σε κάποια στιγμή της εκπομπής ο Ερντογάν

αποφάσισε να δείξει και το ταλέντο του στο τραγούδι, μπας και συγκινήσει ακόμα περισσότερο τους ψηφοφόρους στην Τουρκία.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας πήρε ανά χείρας το μικρόφωνο και μαζί με τον Τατλισές τραγούδησε ένα γνωστό ερωτικό τραγούδι. Ο Ερντογάν συνοδεύοντας τον Τούρκο τραγουδιστή, τραγουδώντας μαζί του τους εξής στίχους: «Καρδιά μου μην σταματάς, μίλα. Καρδιά μου, πες το εσύ. Πες τον έρωτα μου στην αγαπημένη, πες τον πόνο μου στην αγαπημένη. Αντε πες της πόσο την αγαπω, αντε πες της πως την βλέπω στα όνειρα μου, πες της τα ξενύχτια μου. Αντε πες της».

To άρθρο Τουρκία: Μέχρι και τραγούδι είπε μαζί με δημοφιλή καλλιτέχνη ο Ερντογάν για να κερδίσει ψήφους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα