Τουρκάλα δημοσιογράφος: Η ατάκα Μπάιντεν που άφησε άναυδο τον Ερντογάν στο συγχαρητήριο τηλεφώνημα

23:42 30/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Μία ημέρα μετά το συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τη νίκη του στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Τουρκίας, η δημοσιογράφος της εφημερίδας “Hürriyet”, Χαντέ Φιράτ, μετέδωσε στο CNN Turk αποκλειστικές πληροφορίες για το περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο ηγετών.    

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα επισκεφθεί σύντομα την Τουρκία και θα ακολουθήσει ο πρόεδρος της Ουκρανίας,

Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προκειμένου να γίνουν νέες συζητήσεις για τα σιτηρά. 

Όπως υποστήριξε η Τουρκάλα δημοσιογράφος, ο Τζο Μπάιντεν – αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον Ερντογάν- του είπε χαρακτηριστικά: “Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιη η παρέμβαση της Δύσης σε βάρος σας”. Σε αυτό το σημείο, η Χαντέ Φιράτ σχολίασε ότι στο άκουσμα αυτής της ατάκας “κοιτάζονταν μεταξύ τους στην τουρκική αντιπροσωπεία”. Ο Μπάιντεν – σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ- είπε στη συνέχεια ότι “θέλω να προωθήσω το θέμα των F-16, αλλά υπάρχει ο όρος της Σουηδίας στο Κογκρέσο”.  

To άρθρο Τουρκάλα δημοσιογράφος: Η ατάκα Μπάιντεν που άφησε άναυδο τον Ερντογάν στο συγχαρητήριο τηλεφώνημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκάλα, Μπάιντεν, Ερντογάν,tourkala, bainten, erntogan